top of page

2022’de Neler Neler Yaptık 🎙️❤️ ♫

2022 her yıl olduğu gibi müzikle, atölyeler ve şarkılarla yoğun, sosyal ve etkileşimli geçti!

Aralarında Garanti BBVA, Anadolu Efes, Sahibinden.com, Borusan, BSH, Aydınlı grup gibi pek çok proje paydaşının da bulunduğu projelerimizle, çalıştığımız toplam kurum sayısı 100’ü * geçti.

Meta (eski Facebook) için yaptığımız eğitim müziği, altın Ayı ödüllü Rabiye Kurnaz filminde yer alan parçalarımız da bizim için ayrı gurur kaynağı.

2022 boyunca, takipçilerimizden gelen yorumlardan ilhamla aralarında 'Günaydın Barış Abi', 'Ofis Dedikoduları' gibi çok beğenilenlerin de olduğu 7 kolektif şarkı ve klip yaptık.

Ünlü pop müzik sanatçısı Zeynep Casalini ile 'Seni Çok Sevdim' çalışmamız; Ezgi Aktan, Banu Kanıbelli, Asena Akan ve İmre Hadi ile 'Umut' çalışmamız ile Ahmet Beyler interaktif konserleri yıla damgasını vurdu. Tüm parçalarımız Spotify ve diğer dijital platformlarda!

STGM Sivil Sesler Festivali, Ted Üniversitesi Innovation Management dersi, Aydın Üniversitesi İletişim Seminerleri, İstanbul Üniversitesi İletişim fakültesi konuk olduğumuz etkinlik / kurumlardan bazıları idi.

Biz de yıl boyunca Ayla Algan, Ömer Ahunbay, Gökçe Gürçay, Özgür Salur, Doğa Ebrişim gibi çok önemli müzisyenleri canlı yayınlarımızda ağırladık, onlarla şarkılar ürettik.

2022 yılında New York merkezli global Make Music Day organizasyonunun Türkiye temsilcisi olduk. Diğer ülke temsilcileri ile Happy Crowd, 2023 şarkısı ve klibini ürettik.

Vee artık Sosyal Müzik'in bir belgeseli var!

2023'te daha verimli ve mutlu bir iş ortamı için 'İş'te Müzik' hizmetlerimizle de sizlerle daha fazla birlikte olmak istiyoruz. Şirket müzik grubu / korosu, müzik eğitimleri ve canlı müzik yeni hizmetlerimizden bazıları.

Mutlu ve müzik dolu, verimli ve geliştiren bir 2023 diliyoruz!


* Aydınlı Grup, Bantboru, Ode, Dydo, Flo, Marsch, Omron, Kaçuv, ODD, Devridaim, Servas, Kayaköy Sanat Kampı, Kodluyoruz, AAAL Geliştirme Vakfı birlikte projeler ürettiğimiz diğer kurumlar.



bottom of page