top of page

Gökçe Gürçay, Serkan Fidan, İmre Hadi konuklarımızdı


Onbeş günde bir Pazar akşamları instagram @sosyalmuziyapiyoruz kanalımızda birbirinden değerli müzik insanları ile yaptığımız canlı sohbetler ve kolektif şarkılar devam ediyor.

Son konuklarımız Gökçe Gürçay, Serkan Fidan ve İmre Hadi idi.

Bobby McFerrin ile aynı sahneyi paylaşmış, dünyanın pek çok ülkesinde konser ve atölyeler düzenlemiş, müziğin az bilinen farklı alanlarında performanslar sergileyen, dört parmağında dört marifet Gökçe Gürçay ile Bodypercussion ve KeKeÇa, Soundpainting ve İSPO, Gevende ve MANG’ı konuştuk.


Mor ve Ötesi, Moğollar ve daha pek çok sanatçının menajerliğini yapmış, sektörün en tecrübeleri menajer, organizatör ve mekan işletmecilerinden sevgili Serkan Fidan ile ODTÜ yıllarını, unutamadığı konser anılarını ve Ahmet Beyler ile yolunun kesiştiği sayısız anı konuştuk.



İmre Hadi ile albümlerini, müzikal şarkılarını, çocuk şarkılarını, Can Kazaz @kazazcan ile yolunun nasıl kesiştiğini, Ahmet Beyler’e katkılarını @ahmetbeylerofficial ve daha neler neler konuştuk. Ve Sonunda da 21 Haziran en uzun gün için hepimizin planlarından oluşan bir #kolektifşarkı yaptık.


bottom of page