top of page

MSG Seçimini Yaptı!

Güncelleme tarihi: 1 Nis 2021

Otopark Müzik olarak bağlı olduğumuz meslek birliği MSG, tam adıyla Musiki Eserleri Sahipleri Grubu. 10 Mart 2020 Salı günü 11. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldık. Başkanlık seçiminde oy vermek ve geçtiğimiz iki yılın faaliyet raporlarını dinlemek için bu toplantıda mutlaka bulunmamız gerekiyordu. Toplantı arasında MSG'nin kurucusu Dağhan Baydur ve sevgili Ömür Göksel ile karşılaşıp hatıra fotoğrafı çektirdik.

Dağhan Baydur, Türkiye müzik sektörüne yön vermiş, bize ilham veren ve yol gösteren, ne mutlu ki birlikte iş yapma şansına eriştiğimiz çok değerli bir müzik insanı. Kurucusu olduğu Müzikotek için uzun zamandır çalıştığımız bir projemiz var. Önümüzdeki günlerde detaylarını paylaşacağız ama küçük bir bilgi verelim. Son hızla devam eden bu projeye Ahmet Beyler'in ruhunu taşıdık. Proje tamamlandığında duyuruyu ilk buradan yapacağız :)

MSG Genel Kurulu'na dönecek olursak, 777 asıl üyenin katıldığı olağan Genel Kurul’da yapılan oylama sonucunda tek liste ile seçime giren Candan Erçetin ve yönetim kurulu ekibi, oy kullanan 521 üyeden aldığı toplam 491 oyla seçimi kazanarak MSG Genel Kurulu tarafından 2 yıllığına görevlendirildi.


bottom of page